FREIXENET
Cava drīkst ražot tikai apstiprinātās vietās. Tas ietver labi zināmo vīnogu audzēšanas apgabalu Penedès, kam raksturīgs nevainojams klimats, kaļķainas augsnes un pietiekams nokrišņu daudzums. Dārgākā dzirkstošā vīna ražošanas metode ir pudeles raudzēšana. Protams, Freixenet Cava tiek izgatavots tikai saskaņā ar šo tradicionālo metodi. Uzziniet, kādi pasākumi ir nepieciešami, lai izveidotu augstākās kvalitātes cava.
Viegla, ļoti moderna Cava, kuru ļoti atzinīgi vērtē tās atsvaidzinošais stils, kas radīta no īpaša tradicionālo, vietējo Penedes balto vīnogu šķirņu sajaukuma. Smalki, delikāti aromāti, kas apvieno zaļo ābolu un bumbieru toņus un Vidusjūras augļu – persiku, melones un ananāsu – vieglo rezonansi virs citrusaugļu pamatnes, un to visu skaisti līdzsvaro viegli pudelīšu aromāti no pudeles nogatavināšanas.
Spilgti zemeņu rozā krāsā ar bagātīgu vidēja lieluma burbuli, kas ātri paceļas glāzē un veido labu vainagu glāzes augšpusē. Deguns ir lieliski augļains. Ir bagātīgi ziedu un svaigu lauru lapu aromāti no Garnacha, sajaucoties ar nogatavojušiem sarkaniem augļiem, kazenēm un zemenēm, kā arī ar eksotisku grenadīnu, kaltētām vīģēm un datumiem no Trepat.
Zvaigzne spilgti dzeltena ar zelta mājieniem. Vidēja lieluma burbuļi, kas veido labu vainagu. Labi strukturēts aukslējās, atsvaidzinošs, maigi sabalansēts skābums ar dzīvīgu dzirksti un ļoti pievilcīgu ziedu apdari. Apdares šķidrums ir izgatavots no tā paša vīnogu maisījuma, kas 12 mēnešus izturēts kastaņu mucās.
Daudziem no mums patīk, ka mūsu dzērieni ir īpaši atsvaidzinoši, it īpaši vasarā, atpūšoties ar draugiem. Freixenet ICE izdevums ir īpaši izveidots, lai to varētu baudīt jaukā lielā glāzē virs lieliem ledus gabaliņiem. Mūsu vīna darītāji ir bagātinājuši mūsu klasisko Cordon Negro vīnogu maisījumu ar Chardonnay, lai padarītu to intensīvāku un līdzsvarotu ledus vēsumu.
Freixenet ICE milzīgā popularitāte tagad pievienojas Rosé uzplaukumam. Freixenet ICE ROSÉ ir īpaši sajaukts, lai baudītu lielu glāzi virs lieliem ledus gabaliņiem. Lai izveidotu Freixenet ICE ROSÉ, mēs esam izvēlējušies divas no cēlākajām sarkano vīnogu šķirnēm – Garnacha un Pinot Noir. Garnača piešķir nedaudz garšvielu un nogatavojušos sarkano augļu, savukārt Pinot Noir piešķir meža augļu svaigumu, skābumu un aromātu. Chardonnay pieskāriens padara vīnu intensīvāku un līdzsvaro ledus vēsumu.
Cava māksla apvienota ar elegantu pudeli. Šī Cava pudelē iztur vismaz 18 mēnešus. Salmi dzelteni ar zaļganu nokrāsu. Tīrs un gaišs. Patīkami, eleganti akācijas ziedu aromāti un viegli nokrāsoti toņi uz nogatavojušos augļu fona (ananāsi, persiki un Reineta ābols).
Cava māksla apvienota ar elegantu pudeli. Šī sārtā Cava pudelē iztur vismaz 10 mēnešus. Šīs Cava bāzes vīna galvenais varonis ir Pinot Noir šķirne. Aveņu rozā krāsa ar vidēju intensitāti. Ļoti augļu ar intensīvu sarkano augļu aromātu (nogatavojušās avenes, jāņogas un ķirši).
CAVAS HILL
Kopš 1887. gada Cavas kalns ražo vienu no slavenākajiem Katalonijas ēdieniem Spānijas Mojā, Alt Penedès. Eleganta Cava. Ievērojot senās tradīcijas, tiek izmantotas tikai tādas Spānijas vīnogu šķirnes kā Xarel.lo, Macabeo un Parellada, kā arī Grenache un Mouvèdre. Izmantojot klasisko pudeles fermentācijas metodi, produkti nogatavināti uz rauga vismaz deviņus mēnešus Kavas kalna pagrabos. Tas ir vienīgais veids, kā padarīt tos par viegli dzirkstošu, īstu Cava. Tradicionālā zīmola augļu-svaigā garša un vienkāršais dizains atstāj iespaidu. Tagad tieši tāpat kā toreiz. Cavas kalns galvenokārt ir pieejams Spānijas tirgū – kā arī Henkell-Shop Vīsbādenē.
Pudeles vismaz 15 mēnešus tur pagrabā. Pamata vīna kontakts ar raugu šajā laikā piešķir Cava unikālu personību un ļauj tai piederēt prestižajai Reserva kategorijai. Salmiņu dzelteni zeltaina krāsa ar zeltainu refleksu, plāni un mazi burbuļi, kas paceļas rožukronī, veidojot vainagu. Degunā tas ir izteiksmīgs un intensīvs. Mutes dobumā tas ir intensīvs un augļains, ar labu skābumu, kas padara to ļoti svaigu un jautru.